1. فارکس کو
  2. /
  3. مقالات آموزش فارکس
  4. /
  5. فارکس
  6. /
  7. 10 رویکرد و نکته اصلی...
استراتژی Trend

10 رویکرد و نکته اصلی در استراتژی Trend

آنچه در این مطلب میخوانید!

10 رویکرد و نکته اصلی در استراتژی Trend

یکی از استراتژی هایی که در آموزش فارکس به کار گرفته می شود٬ استراتژی Trend است که این استراتژی معمولاً بر اساس حرکت قیمت در یک جهت خاص استوار است. نکاتی مانند توجه به جهت حرکت قیمت و استفاده از ابزارهایی مانند میانگین‌های متحرک و الگوهای قیمتی٬ میتوانند در سودآوری معاملات و تجارتی موفق تاثیرگذار باشند.

معامله گران با هدف شناسایی و ورود به معاملات در جهت حرکت قیمت اصلی از استراتژی ترند استفاده می کنند. اما توجه به این نکته هم حایز اهمیت است که تمامی استراتژی های معاملاتی٬ علاوه بر مزایایی که برای سرمایه گذار به همراه دارند٬ دارای ریسک و خطراتی نیز هستند که می توان با مطالعه ی دقیق٬ تجربه و مدیریت ریسک مناسب به بهترین نحو از این استراتژی ها استفاده نمود. استراتژی ترند شامل چندین رویکرد است که در ادامه به بررسی آن ها میپردازیم.

trading market training

۱.استفاده از میانگین‌های متحرک (MA):

در استراتژی Trend میتوان از میانگین‌های متحرک استفاده کرد که نقاط مهمی در این تحلیل به شمار می روند. میانگین های متحرک به معامله گران امکان شناسایی میانگین قیمت در یک بازه زمانی مشخص را می دهند.

برای مثال اگر قیمت به طور مداوم بالا یا پایین این میانگین حرکت کند، نشانه ای از ترند وجود دارد. اگر قیمت بالای میانگین‌های متحرک قرار گرفته باشد، نشانه‌ای از ترند صعودی و اگر قیمت پایین میانگین‌های متحرک قرار گرفته باشد، نشانه‌ای از ترند نزولی را نمایش می دهد.

۲.استفاده از الگوهای قیمتی:

برای تصمیم گیری در مورد ورود و یا خروج از معاملات٬ کاربران بازار فارکس از الگوهای قیمتی استفاده می کنند که این الگوها میتوانند نشانه‌هایی از تغییرات ترند در بازار ارز باشند. شناسایی الگوهایی مانند فرم‌های شمعی (candlestick patterns) می‌تواند برای شناخت ترند و نقاط ورود مفید باشد.

۳.استفاده از اشاره‌گرها (Indicators):

علاوه بر الگو های قیمتی٬ استفاده از اشاره‌گر ها نیز می‌تواند در تصمیم‌گیری برای ورود یا خروج از معاملات برای معامله گران مفید باشد.  اشاره‌گرهایی مثل MACD (Moving Average Convergence Divergence) یا RSI (Relative Strength Index) می‌توانند در شناسایی نقاط قوت یا ضعف ترند از نظر تحلیلی کمک کننده باشند.

۴.مدیریت زمان:

یکی از اساسی ترین اصول استراتژی ترند٬ تصمیم گیری در مورد تعیین زمان‌های مناسب برای ورود یا خروج از معاملات است که نقشی حیاتی در موفقیت معاملات دارد. برخی کاربران بازار فارکس٬ زمانی که قیمت از یک سطح خاص عبور می‌کند، وارد معامله شده و یا زمان خروج از معامله را مشخص می‌کنند.

۵.تعیین نقاط تقاطع:

برخی از معامله‌گران تصمیم گیری در مورد ورود و یا خروج معاملات خود را باتوجه به تقاطعات میانگین‌های متحرک یا نقاط قوی ترند، انجام می دهند. به این صورت که زمانی که میانگین‌های متحرک به یکدیگر نزدیک می‌شوند و یا تقاطع می‌کنند، این ممکن است یک نقطه ورود یا خروج از معامله باشد.

کاربران بازار فارکس میتوانند از این رویکرد ها و استراتژی ها در تحلیل ترند و معاملات خود در بازار فارکس استفاده کنند و بر اساس شرایط و سبک معاملات خود٬ با استفاده از  اجرای تست‌ها و آزمایش‌های مختلف بهترین آن ها را انتخاب کنند. در کنار این رویکرد ها٬ نکاتی نیز درباره استراتژی Trend وجود دارد که توجه به این نکات می تواند در بهبود استراتژی Trend و دقت در معاملات برای معامله گران کمک کننده باشد. در ادامه به توضیح هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

trading market strategies

نکاتی در مورد استراتژی Trend

۱.پایبندی به ترند:

یکی از مهم‌ترین اصول در استراتژی ترند، پایبندی به جهت حرکت قیمت است. بسیاری از معامله‌گران در ترند بازار وارد می‌شوند و تا زمانی که نشانه‌ای از تغییر ترند نداشته باشد، در معامله باقی می‌مانند.

۲.استفاده از استاپ‌لاس:

هوشیار بودن در مقابل اتفاقات احتمالی همواره یکی از علل موفقیت در معاملات در بازار فارکس بوده است که معامله گران با استفاده از روش هایی٬ برای از بین بردن احتمال ریسک در معاملات و حفظ سرمایه خود اقدام کرده اند. یکی از این روش ها استفاده از استاپ‌لاس است که در صورت حرکت قیمت در جهت معکوس ترند٬ می تواند با محدود کردن زیان در معاملات برای کاربران فارکس کمک کننده باشد.

۳.نیروی ترند:

ترند‌ها می توانند در برخی از بازه‌ های زمانی نیرومند تر و یا ضعیف‌ تر باشند. شناخت این نیرو٬ می‌تواند به معامله گران بازار ارز برای تصمیم‌گیری درباره ورود یا خروج از معاملات کمک کند.

۴.شناسایی انعطاف‌پذیری نقاط ترند:

ترند‌ها میتوانند انعطاف پذیر بوده و در یک بازه زمانی معین٬ برای ورود یا خروج از معاملات به کار برده شوند. سرمایه گذاران میتوانند این انعطاف‌پذیری را با تحلیل نمودارهای کوتاه‌مدت و بلندمدت شناخته و تعیین کنند.

۵.ترکیب استراتژی‌ها:

به کاربران بازار فارکس پیشنهاد میشود تا از ترکیب چندین استراتژی با هم و به صورت ترکیبی بهره مند شوند چراکه معمولاً این روش می‌تواند بهترین نتایج را برای معامله گر به همراه داشته باشد. برای مثال میتوان از ترکیب استراتژی Trend با استراتژی‌های ریسک مدیریتی یا فیلترهای اشاره‌گرها استفاده نمود.

0/5 (0 نظر)
دوره آموزش فارکس چه کسیست که امروزه لزوم آموزش در بازار های مالی را انکار...
مشاوره سرمایه گذاری در بازارهای مالی بدیهیست بازار های مالی برای افرادی که به تنهایی...
نرم افزار معاملاتی فارکس کو نرم‌افزارهای معاملات فارکس کو در قالب یک اندیکاتور و دو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت بین المللی فارکس کو

مشاوره رایگان!!

برای هماهنگی جلسه مشاوره تخصصی رایگان لطفا شماره تلفن خود را وارد کنید!