1. فارکس کو
  2. /
  3. مقالات آموزش فارکس
  4. /
  5. فارکس
  6. /
  7. فارکس چیست و 6 قانون...
فارکس چیست

فارکس چیست و 6 قانون مهم فارکس

آنچه در این مطلب میخوانید!

فارکس چیست و چطور وارد فارکس شویم؟

برای اینکه  بازار فارکس را بهتر بشناسید، پیش از هر چیز بهتر است یک تعریف سا‌ده از فارکس چیست٬ ارائه کنیم:

فارکس، که با عنوان بازار ارز هم شناخته می‌شود، واژه  ای اختصاری، گرفته شده از Foreign Exchange میباشد و به بازاری گفته میشود که در آن ارزها مورد معامله قرار می‌گیرند. در این بازار، ارزها به صورت جفت‌ ترکیب می‌شوند و معامله‌گران می‌توانند با تحلیل قیمت‌ها و تغییرات در نرخ ارزها، از سود معاملات بهره ببرند. 

 

ویژگی های بازار فارکس

از ویژگی‌های مهم بازار فارکس عبارتند از:

  • بزرگترین بازار مالی:

فارکس از بزرگ‌ترین بازارهای مالی جهان است و معاملات هر روز بالغ بر میلیاردها دلار است.

  • تنوع بالا:

فارکس دارای فاکتور های بسیار زیادی برای معامله است.

امکان‌ معامله ارزهای زیاد از جمله دلار آمریکا، یورو، پوند استرلینگ، ین ژاپن، و سایر ارزها در این‌بازار وجود دارد. 

  • ساعات معامله گسترده:

فارکس بازاری تمام وقت و 24 ساعته است و در سراسر جهان از شنبه تا جمعه تمام ساعات شبانه روز فعالیت دارد. 

  • معاملات آنلاین:

معاملات در بازار فارکس از طریق پلتفرم‌های معاملاتی آنلاین صورت میگیرند. به این‌ترتیب‌ معامله‌گران میتوانند  از هر کجا که هستند معاملات خود را انجام‌دهند.

  • فرصت‌های سودآور:

به دلیل گستردگی زیاد ارز های مورد معامله از یک طرف و تغییرات مداوم نرخ ارزها و اخبار و رویدادهای مختلف اقتصادی از سوی دیگر، فرصت‌های سودآوری برای معامله‌گران در این بازار بسیار زیاد است.

 در واقع مهمترین هدف معامله‌گران فارکس، پیش‌بینی روند و تغییرات در قیمت ارزها و استفاده از آن برای کسب سود در معاملاتشان میباشد. 

معاملات فارکس بر چه اساسی انجام میشود؟

معاملات در بازار فارکس  در اصل بر اساس تفاوت نرخ ارزها و تغییرات آنها انجام‌میشود. معامله‌گران در این بازار به دو صورت اصلی معامله می‌کنند:

۱-خرید (Long):

معامله‌گر خریداری می‌کند و انتظار دارد که قیمت ارز افزایش یابد تا در زمانی مشخص به قیمت بالاتری خرید خود را بفروشد و از سود معامله بهرمند شود. 

۲-فروش (Short):

معامله‌گر ارز مورد معامله را می‌فروشد و انتظار دارد که قیمت ارز کاهش یابد تا در زمانی مشخص به قیمت پایین‌تری از آن ارز خرید کند و مشمول سود شود. 

معامله‌گران معمولاً از تحلیل‌های مختلف مانند تحلیل فاندامنتال ، تحلیل تکنیکال، و تحلیل سیگنال‌های فنی استفاده می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در معاملات بگیرند. همچنین،  نقش اخبار فارکس و رویدادهای مختلف اقتصادی و سیاسی نیز در تصمیمات معامله‌گران در این بازار  بسیار پررنگ است. 

چگونه وارد فارکس شویم؟

برای ورود به بازار فارکس، مراحل زیر را می‌توانید دنبال کنید:

۱-آموزش و تحلیل:

پیش از ورود به فارکس، مطالعه و آموزش در مورد این بازار و روش‌های معامله  بسیار مهم  است. همچنین است ، استفاده از تحلیل‌های مختلف برای درک بهتر روند بازار و استفاده از ابزار های مختلف.

۲-انتخاب بروکر:

برای معاملات فارکسی خود، باید یک بروکر معتبر را انتخاب کنید. بروکرها دارای  سرویس‌های مختلفی هستند، بنابراین مطالعه دقیق شرایط و خدمات آن‌ها، انتخاب مناسبی را برایتان رقم خواهد زد.

۳-ایجاد حساب معاملاتی:

پس از انتخاب بروکر، باید یک حساب معاملاتی در نزد آن ایجاد کنید. برخی از بروکرها انواع مختلف حساب‌های معاملاتی را  ارائه می‌دهند که شامل حسابهای استاندارد، ECN و حساب‌های دمو (آزمایشی ) هستند. 

۴-واریز سرمایه:

برای شروع معاملات، ابتدا باید سرمایه خود را به حساب معاملاتی واریز کنید. بروکرها روش‌های مختلفی برای واریز و برداشت سرمایه به شما ارائه می‌دهند، که شامل  کارت اعتباری، انتقال بانکی و پرداخت‌های الکترونیکی میشود. 

۵-آغاز معامله:

در گام‌بعدی پس از واریز سرمایه، می‌توانید به پلتفرم معاملاتی بروکر خود وارد شوید و شروع به معامله کرده و تجارت در بازار فارکس را آغاز کنید. 

 توجه داشته باشید که، مواردی مانند مدیریت ریسک، استفاده از استراتژی‌های معاملاتی، و تحلیل‌های مختلف برای موفقیت در بازار فارکس بسیار اهمیت دارد. 

قوانین مهم بازار فارکس چیست؟

بازار فارکس همچون هر بازار مالی دیگری قوانین و مقررات مخصوص خود را دارد که رعایت آن از سوی معامله‌گران بسیار مهم است. برخی از قوانین مهم بازار فارکس عبارتند از:

۱-ریسک معاملاتی:

قبل از ورود به معاملات، معامله‌گران باید به صورت کامل از ریسک‌های معاملات این بازار مطلع باشندو توانایی مدیریت آن‌ها را داشته باشند. از این رو یکی از قوانین اطلاع رسانی در باره ریسک این بازار توسط بروکر ها و سایر اجزای بازار است. 

۲-قوانین مالیاتی:

هر کشور دارای قوانین مالیاتی مخصوص به خود است که باید رعایت شوند و مالیات‌های مربوط به معاملات فارکس هم از جمله قوانین این بازار است که باید پرداخت شود.

۳-مقررات خاص بروکرها:

  علاوه بر مقررات کلی هر بروکرها دارای مقررات و شرایط معاملاتی خاص خود است که باید آن‌ها را دقیقاً مطالعه و اجرا نمایید. 

۴-قوانین مربوط به حساب کاربری:

 این قوانین در باره برخی از قوانین و مقررات مربوط به محدودیت‌های حساب کاربری است که نحوه واریز و برداشت سرمایه و شرایط استفاده از سرویس‌های بروکر را شامل میشود 

۵-مقررات بین‌المللی:

با توجه به ماهیت جهان شمول بازار فارکس، این بازار مشمول برخی از قوانین و مقررات بین‌المللی مانند مقررات بانک‌های مرکزی و نظارتی بین‌المللی نیز میشود. 

۶-محدودیت‌های منطقه‌ای:

برخی از کشورها ممکن است محدودیت‌های خاص  مانند تحریم ها و …را برای معاملات فارکس اعمال کنند، بنابراین باید قوانین مربوط به معاملات فارکس در منطقه خود را  به دقت مطالعه کنید و رعایت نمایید 

دانستن این امر بسیار مهم است که، مطالعه و رعایت  دقیق قوانین و مقررات مربوط به این بازار اصل و اساس ورود به آن است ؛ چرا که عدم رعایت آن میتواند شمارا با ضرر های مالی و‌گرفتاری های حقوقی جبران ناپذیری مواجه کند. 

نهایتا این که دنیای فارکس دارای ابعاد بسیار گسترده ایست که در این مطلب تلاش کردیم اساسی ترین نکات مربوط به آن را بیان کنیم. 

دانستن این نکات در معاملات موفق و‌پرسود معامله گران بسیار موثر و‌مفید است. 

0/5 (0 نظر)
دوره آموزش فارکس چه کسیست که امروزه لزوم آموزش در بازار های مالی را انکار...
مشاوره سرمایه گذاری در بازارهای مالی بدیهیست بازار های مالی برای افرادی که به تنهایی...
نرم افزار معاملاتی فارکس کو نرم‌افزارهای معاملات فارکس کو در قالب یک اندیکاتور و دو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت بین المللی فارکس کو

مشاوره رایگان!!

برای هماهنگی جلسه مشاوره تخصصی رایگان لطفا شماره تلفن خود را وارد کنید!